En daar was DE THEO weer. Vierzon 1, 2 en 3 met de getekenden voorop, daar krijg ik zelfs kippenvel van.

28 mei. Vierzon met wind vanachter. DE THEO ging voor het eerst van zijn leven verder dan 400 km. Ik wist, dat ik vóór 12.56uur moest klokken en op 55 komen drie duiven tegelijk echt aangestormd. De eerst viel direct naast de lokker, de tweede op de ren en moest naar haar eigen klep gejaagd worden en de derde deed nog een rondje.

Onmiddellijk zag ik, dat het mijn eerste getekenden waren en het kippenvel stond op mijn armen. Wat een geweldige belevenis, vooral als later blijkt, dat hiermee ook het NPO concours gewonnen werd. Echt, ik gun iedereen zoiets mee te mogen maken in onze sport. Ook de leuke reacties op de club en van vele bekenden uit het hele land en ook daarbuiten maken dat tot iets heel speciaals.

De eerste was DE THEO, rechtstreeks Theo van Genechten, Vorselaar. Was als jaarling al 3e Beste Doffer WHZB.
asduif vitesse, oud en generaal SS. Gouwe-IJssel en 2e asduif sprint afdeling 5

[[posterous-content:RcXWN4KffE12nWwoZNnO]]

Voor de derde week op rij de tweede duif LOUISE dochter van LOWIE X DODI

[[posterous-content:viCKEZnHuAFki5byoHrk]]

De derde duif was SIETSKE dochter van JURRE X KATINKA , vorig jaar al goed voor Orleans NPO 9-6951 duiven

[[posterous-content:qTG1k2pKWluiNmgsyoqx]]