Met de duiven ging het waardeloos, maar toch een leuke zaterdag met de praktijkmedewerkers gehad bij Andre Rieu

Zaterdag een vlucht vanuit Tours 594 km en vanuit Peronne 267 km. Hoewel ik mijn uiterste best had gedaan om de duiven weer op tijd in orde te krijgen, bleek dat in de praktijk toch tegen te vallen. Nu maar wachten tot het tij keert, ik kan toch ook niet toveren. Zoals ik verwachtte speelde Bas Verkerk spetterhard en miste op een haar na, door een geweldig uithalende Nico van Noorrdenne met 4 bij de eerste 10 , beginnend met de eerste, teletekst.

Zelf had ik toch een leuke dag door met mijn praktijkmedewerkers een concert van Andre Rieu bij te wonen in Amsterdam Arena, hetgeen de “pijn” behoorlijk verzachtte.

[[posterous-content:A2Eik5PhiwV1RMn36bP6]]

[[posterous-content:hw6IJH1lHlZ1wcUGbnYc]]