Over een niet echt goed of echt niet goed resultaat en op de koffie bij (oud-bananenkoning) Bram Kooij

Zaterdagochtend wist de nevel in Nijvel maar niet van wijken en konden de duiven pas om 12.15 uur gelost worden. Het werd een strakke vlucht met veel getekenden voorop, alleen wisten de duiven de weg naar Reeuwijk kennelijk niet goed te vinden, zodat bij mij van een niet echt goed resultaat te spreken was of is het echt niet goed?? In ieder geval gaat alles gewoon verder en zal het tij ongetwijfeld een keer keren.

In het samenspel Gouwe-IJssel een prachtige overwinning voor de gebr. Twigt uit Krimpen en zowel gebr. v.d. Heuvel uit Gouderak en Cees en Maurice Everling uit Gouda met twee duiven in de top tien.

In de club was de overwinning voor G. en S. Verkerk, zodat Bas weer zijn olijke glimlach tevoorschijn kon toveren.

Zelf speelde ik in de club tegen 758 duiven 4-6 en 106/39 en in

het samenspel tegen 6019 duiven werd het 62-67 en 106/53

[[posterous-content:uFHolJdolBifxIFxuruz]]

Bas kon na zijn TV optreden alweer lachen

Bram Kooij, ook alweer bijna 70. En die heeft wat uitgespookt in zijn leven!

Zondagochtend eens niet naar België geweest , maar naar Heinenoord, waar oud Gouwenaar en oud bananenkoning Bram Kooij alweer 25 jaar woont en met duiven speelt. Zoals overal wordt daar elke zondagochtend door liefhebbers uit de Hoekse Waard stevig gemolken. In het seizoen over de afgelopen vlucht en buiten het seizoen zijn het allemaal “winterkampioenen”. In ieder geval een reuze gezellige “oude mannensoos”

Marie Wijntje, altijd gezellig en goed gehumeurd

Arie van ’t Vark, zo’n echte bestuurder, fijne kerel  en Piet Mast genietend met zijn pretogen