Voorbereidende schermutselingen in Reeuwijk

Terwijl verderop in Reeuwijk de indrukwekkende hokken van G. en S.  Verkerk in sneltreinvaart opgetrokken worden, maken de jongen  in Oud-Reeuwijk zich gereed voor een spannend seizoen.

 

 Ook vanuit België was er al belangstelling door Kenji Schmitt en zijn mooie vriendin Aukje voor de komende titanenstrijd.

En misschien verruilt Aukje de paardensport voor de renpaarden van het luchtruim. Ze was in ieder geval dolblij met haar bonte Willemien. 

Joop Bijl , Arie Ros, de grote kampioen in de Drechtsteden, met maar liefst 4 duiven bij de eerste tien asduiven in zijn samenspel en hij speelt maar met 15 duiven! en Bertus den Ouden, die zich voortaan op het kweken toelegt, vinden het in ieder geval voor Kenji zó, dat zijn Aukje zo enthousiast was.

Zelf ben ik ook meer dan tevreden, nu bekend is geworden, dat ik voor de tweede keer in mijn duivenloopbaan, Keizer van the Best of the Best ben geworden.

Olympic Schanulleke is 1e asduif dagfond nationaal TBOTB
Olympic Hurricane is 3e asduif jong nationaal TBOTB

Babette is 5e asduif allround nationaal TBOTB
Ook wil ik Cock Groen feliciteren met zijn 1e asduif vitesse-midfond nationaal TBOTB
Als ook Cees en Maurice Everling met hun geweldige Olympic Sharon 2e asduif vitesse-midfond nationaal TBOTB
                                                                                                                           en 1e asduif allround nationaal TBOTB

Pieter Veenstra, die de tweede asduif allround nationaal TBOTB heeft, kon niet anders dan het geweldig vinden. Hij is namelijk de Beste Liefhebber in de nationale competitie WHZB