C. en M. Everling en Tj. en A. Bosma 1e en 2e Olympiade duif cat. G

Cees en Maurice Everling tezamen met Tjipke en Auke Bosma op de hokken in Buitenpost de afgelopen winter. Ze konde toen niet bevroeden, dat beiden Nederland gaan vertegenwoordigen op de Olympiade in Nitra. Beiden met een jaarling in de categorie G. Cees en Maurice met hun Olympic Froome, uit een samenkweek met mijn Olympic Hurricane, 8e wereld beste en hun Olympic Sharon, 2e wereld beste in Poznan 2011. Tjipke en Auke Bosma met een jaarling duivin uit een doffer, die we samen geruild hadden in 2010 en die heeft het ook van geen vreemde. zijn vader was 2e nationale asduif en zijn grootvader Olympiade duif in Lille 2003.

Ook één van de Olympiade duiven van Jan en Leanne van de Pasch heeft ook Reeuwijkse roots.

Merk op , dat in alle drie het bloed van Leo Heremans duiven goed vertegenwoordigd is.

Allemaal een dikke proficiat en wees er maar trots op mannen

[[posterous-content:jJlrijrkagqzyDwHGJgr]] .

Olympic Froome

Olympic Angelina