Met een geweldige klap het seizoen afgesloten

Met vlnr. Keven Blonk, Maurice Everling, Cees Everling, Bas Verkerk, Arie Roos, Wiebren Vreeling, Arie Ros, Cor Zweere, Gerard Verkerk, Maurice Haesendonckx, good old Piet Twigt, Antoon van de Burg, Johan Heijkoop en Jeroen Streefland als letters werd met een daverend resultaat het vluchtseizoen afgesloten met de traditionele attractievlucht vanuit Mantes la Jolie 400 km. Het was prachtig vliegweer op zondag na een verregende zaterdag, waar de convoyeurs in Frankrijk tot zaterdagmiddag 5 uur in de stromende regen moesten wachten. En de duiven kwamen fantastisch en maakten in 1 keer een paar matige NPO vluchten goed. Ze kwamen met koppels tegelijk aan  en behaalden tegen 2164 duiven 160/124 en 56 duiven bij de eerste 76, te beginnen met de 2e achter een superduif van Rik van Dorp uit Rotterdam.

Voor de eerste 100 op compuclub klik hier