Nijvel, goed voor het zelfvertrouwen

Na de nogal desastreus verlopen Nanteuil van vorige week, zaterdag een vlucht gehad uit Nijvel, die  goed was om het ingedeukte vertrouwen weer op te poetsen. Hoewel er een weekend met veel regen voorspeld was, was het zaterdagochtend prima weer om een goede vlucht te hebben. Toen we dan ook ongeveer 10 minuten voordat onze duiven moesten vallen, de duiven van Noord-Holland met grote koppels hard over zagen gaan, wisten we dat het een razend snel concours zou worden. Er kwam een koppel van 7 duiven hard aangevlogen, dat in één boog op de spoetnikken landde. Ze waren in 5 seconden geklokt en daarna was het een festival van vallende duiven. Binnen 1 minuut 50 klokte ik er nog eens 65 en toen was het verenigings concours afgelopen. Mijn eerste duif was er een van de Belgische supervitesse speler uit Grobbendonck, Dirk van den Bulck en die was zondag pas teruggekomen van Nanteuil

 

Mijn duiven presteerden in de

Club 1 t/m 7 tegen 597 duiven en 149/72

Rayon B 2 t/m 8 tegen 2193 duiven en 149/100

Samenspel 2,3,,5,6,7,8,9 tegen 3982 duiven en 149/115

en 40 duiven bij de eerste 100!!!

[[posterous-content:iCABbpJmGsvGlGgFDIwm]]