De jaarlijkse huldiging van samenspel Gouwe IJssel weer een voltreffer

De generale kampioenen van het samenspel

Zaterdag 2 februari was er weer de gebruikelijke kampioenendag van het samenspel Gouwe-IJssel, voor de tweede keer alweer in het dorpshuis van Gouderak. Het is precies groot genoeg om de circa 80 aanwezigen ( van de ruim 300 leden) een gezellig samenzijn te garanderen. Al enige jaren wordt deze huldiging op het eind van de middag gehouden, zonder dans en muziek, zodat de liefhebbers volop gelegenheid hebben met elkaar te praten. En dat doen duivenmelkers immers zo graag! Daarom is er ook aandacht voor de huldigingen van de kampioenen, dat op vlotte wijze door de voorzitter Ronald Lugthart gedaan werd. Prima zo’n formule. Na de huldiging en bonnenverkoop was er voor iederen een koud en warm buffet, waar gretig gebruik van werd gemaakt. Rond achten was het gedaan en wenste iedereen elkaar succes voor het komend seizoen.

Ronald Lugthart