Dat is nog eens leuk om te horen

Vandaag een topdag gehad met op de natour een 1e in het rayon tegen 2144 duiven en 17 van de 17 in de prijzen waarvan 15 stuks bij de eerste 10%. In de club 1t/m 5. Daarna op het hok van onze combinatie De Vries Brinkman een 1e NATIONAAL Morlincourt jonge duiven(ook 1e sector 4). Eerder dit jaar vlogen we ook al een 1e van afd.10 met een half zus. De moeder van beide duiven kwam als aanvlieger bij mij thuis. Wat mij direct opviel was de schoonheid van deze duivin. Toen ik de duivin in handen nam kreeg ik gewoon kippenvel, vervolgens keek ik op het ringnummer en zag staan 2012-1618000. Ik dacht zo’n speciaal nummer geef je aan een heel speciale duif. Ik de duif gemeld, en wie kreeg ik aan de telefoon…. met Willem de Bruyn……ik schrok er van. Ik mocht van Willem de duif uit wennen. Heb er even over nagedacht en heb besloten omdat niet te doen. Na een week of 6 heb ik weer contact met Willem opgenomen en hem verteld dat ik haar niet heb uitgewend maar op het kweek hok wilde zetten en als hij daar akkoord mee zou gaan als hij mij dan de stamboom en het eigendomsbewijs wilde opsturen. Binnen 2 dagen had ik alles in huis. Deze overwinning wil ik dan ook opdragen aan Willem de Bruyn, om de grote sportiviteit die hij tentoon spreid zonder geldelijk gewin.